About us

OVER RIS BELGIUM

Een aanspreekpunt voor software, infrastructuur en hosting, dat is Ris Belgium.

Wij zijn van alle markten thuis. Wij hebben bij Ris Belgium voldoende kennis en ervaring in huis om een webproject hét rendement te verzekeren, dat het verdient.

Een investering van een klant moet bij ons vele malen kleiner zijn dan de som van de opbrengsten. Om die reden heeft Ris Belgium competente mensen op het gebied van infrastructuur, software ontwikkeling en project management.

Geavanceerde, unieke en complexe oplossingen zijn onze passie, eenvoudige oplossingen onze standaard!

ABOUT US

Het success van onze projecten is de weerspiegeling van wat er zich dagelijks op de werkvloer afspeelt. Het Ris Belgium verhaal is vooral een ’Wij’ verhaal.

WHERE WE ARE

We possess within us two minds. So far I have written only of the conscious mind. I would now like to introduce you to your second mind, the hidden and mysterious subconscious.

ONZE MEDEWERKERS

Onze medewerkers zijn betrokken en gemotiveerd, met een focus die verschoven is van product, naar toegevoegde waarde voor onze klanten. Op die manier verbeteren wij automatisch onze processen, elke dag, project na project.

ONZE MISSIE

Bij Ris belgium voelt een collega zich pas goed in zijn vel als de klant tevreden is met het afgeleverde resultaat. En dit 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7.

OUR LOVELY CLIENTS

Een no-nonsence aanpak van onze projecten. Ondek wat wij voor u kunnen betekenen !

CONTACTEER ONS