Het platform Campaignpartner

Contactbeheer

Beheer en segmenteer heel eenvoudig uw contacten via verschillende adreslijsten om nog meer uit uw e-mailcampagnes te halen.

Templates

Maak in een handomdraai een aantrekkelijke en professionele e-mail template op basis van bestaande templates, onze template builder.

Campagnes

Beheer volledig zelf uw e-mailcampagnes en lanceer ze met onze eenvoudige wizard om de meest optimale resultaten te behalen.

Rapportering

Analyseer de resultaten van uw campagnes via gedetailleerde rapportering en segmenteer uw contacten voor concrete opvolgingsmailings.

BEHEER HEEL EENVOUDIG JE CONTACTEN.

Met het centraal adressenbestand kan u heel makkelijk alle contacten groeperen en beheren in adreslijsten en folders.  Daarnaast kan u interesses van de contacten bijhouden door gebruik te maken van gepersonaliseerde velden. Maak gebruik van een aantal filters op basis van deze gepersonaliseerde criteria en creeër op die manier de exacte doelgroep die u wenst te bereiken met een specifieke e-mail campagne.

Importeer volledig zelf uw contactpersonen via een eenvoudige wizard in onze Campaignpartner.

Heeft u minder ervaring met de opmaak van templates en wilt u toch zelf van start met uw mailings.  Gebruik dan een van de standaard templates die ter beschikking wordt gesteld in de Campaignpartner.

Verzamel de interesses van uw contacten op basis van de gepersonaliseerde velden en segmenteer ze om doelgericht te gaan mailen.

Synchroniseer de contactgegevens tussen uw bedrijfssoftware en onze Campaignpartner en hou uw informatie op die manier 100 % up to date.

Beheer de gegevens van uw contacten centraal.  Worden ze op één locatie aangepast dan wordt dit doorgevoerd op de volledige database.

Met behulp van de zoekfunctie vindt u heel eenvoudig een specifieke e-mailadres over alle lijsten heen.  Pas met één actie de gegevens van uw contacten in alle lijsten aan.

TEMPLATES IN EEN HANDOMDRAAI

Maak in een handomdraai een aantrekkelijke e-mail campagne aan de hand van verschillende basis templates waarbij U enkel nog inhoud en afbeeldingen moet toevoegen. Wenst u meer flexibiltieit?  Via een krachtige en gebruiksvriendelijke html-editor kan U volledig zelf Uw templates opmaken. Daarnaast kan u ook de html template volledig opmaken in een andere applicatie en heel eenvoudig importeren in de Campaignpartner module.

Maak professionele templates volledig zelf op met de krachtige en gebruiksvriendelijke html-editor.

Bent u op zoek naar een template die volledig aansluit bij de huisstijl van uw website? Samen met onze mensen creëert u een template volledig op maat van uw wensen.

Wilt u een template die volledig aansluit bij de huisstijl van uw website? Contacteer ons voor een template volledig op maat.

Maak een landingspagina volledig in de stijl van uw nieuwsbrief om een product, dienst of evenement extra in de verf te zetten.

Bewaar uw beelden en bestanden op ons platform en gebruik ze actief in uw professionele mailings.

Voor iedere mailing wordt een online pagina opgevraagd op Campaignpartner.  Via deze link en de social media integratie kan een nieuwsbrief heel eenvoudig gedeeld worden op social media.

MAAK EENVOUDIG CAMPAGNES AAN

De klemtoon bij onze Campaignpartner ligt op snel e-mailcampagnes ontwerpen en versturen naar Uw relaties. Stuur de e-mailcampagne eerst naar Uzelf of collega’s om te zien of het bericht aankomt en er uitziet zoals U had gehoopt. Daarnaast wordt een spam check uitgevoerd op het bericht en wordt een score weergegeven over de kwaliteit van het e-mailbericht. Eenmaal U zeker bent dat de e-mailcampagne kan worden doorgestuurd naar Uw relaties kan U de campagne definitief lanceren. U bepaalt zelf of de e-mailberichten direct mogen verstuurd worden, of op een later tijdstip, waarop de campagne automatisch gelanceerd moet worden.

Stuur een testbericht naar Uzelf of collega’s om na te gaan of alles correct wordt weergegeven in de verschillende clients.

Maak campagnes eenvoudig aan met de duidelijke wizard.  Selecteer een onderwerp, contacten, template en tijdstip en de mail wordt klaar gezet voor verzending.

Segementeer uw contacten en verstuur op die manier heel specifieke mailings naar een segement uit uw adressenbestand.

Als hosting provider zorgen wij er voor dat de campaignpartner op betrouwbare servers gehost wordt zodat de campagnes snel worden doorgestuurd naar uw contacten.

Meet de kwaliteit van uw campagne aan de hand van de intern ingebouwde spam check en stuur bij voor een optimaal bereik.

Stuur 2 templates naar een beperkt aantal adressen, en verstuur de meest succesvolle template naar de resterende adressen.  Zo bent u zeker dat uw campagne een optimale impact zal hebben.

ANALYSEER UW RESULTATEN

Maak in een handomdraai een aantrekkelijke e-mail campagne aan de hand van verschillende basis templates waarbij U enkel nog inhoud en afbeeldingen moet toevoegen. Wenst u meer flexibiltieit? Via een krachtige en gebruiksvriendelijke html-editor kan U volledig zelf Uw templates opmaken. Daarnaast kan u ook de html template volledig opmaken in een andere applicatie en heel eenvoudig importeren in de Campaignpartner module.

Het aantal kliks wordt visueel weergegeven op het origineel bericht.  Een handige tool om snel te zien welke items het meest interessant waren voor het doelpubliek.

Ontdek welke contacten de mail gelezen hebben en wie niet.  Exporteer beide lijsten om een aangepaste opvolgingsmail te versturen.

Analyseer met welke toestellen de mailing vooral bekeken werd en hou er rekening mee in de volgende mailings die naar deze adressenlijst gestuurd wordt.

Bounces worden automatisch verwerkt door de Campaignpartner module om het adressen bestand actueel te houden. In de rapportering is duidelijk te zien welke bounces verwerkt werden.

Vergelijk met deze handige tool  twee gelijkaardige campagnes. In één oogopslag ie je de meest belangrijke parameters onder elkaar.

Genereer een directe link naar de gedetailleerde rapportering die gedeeld kan worden met derden, die op deze manier enkel toegang hebben tot deze gegevens.

Enkele referenties

CAMPAIGNPARNTER GRATIS PROBEREN

Interesse in onze Campaignpartner module. Contacteer ons voor een demo-account op het platform om overtuigd te zijn van de mogelijkheden.

CONTACTEER ONS