Support

WAT ZIJN DE VEREISTEN OM GEBRUIK TE KUNNEN MAKEN CAMPAIGNPARTNER?

Campaignpartner is een weboplossing.  Dat betekent dat de software volledig via onze servers aangeboden wordt. De gebruiker dient dus geen software te installeren om gebruik te maken van het pakket. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een browser (IE, Firefox, Chrome, …)

KUNNEN WIJ EEN DEMO ACCOUNT AANVRAGEN VOOR HET PLATFORM?

Wij activeren graag voor u een testaccount.  Met de testaccount kan u alle mogelijkheden uittesten en krijgt u 15 gratis ter beschikking. Contacteer ons voor de aanmaak van uw account en wij brengen dit zo snel mogelijk voor u in orde.

HOE WERKT HET SYSTEEM VAN DE CREDITS

Credits worden geactiveerd op uw account van zodra ze aangekocht werden.  Deze kunnen ingezet worden over de verschillende lijsten en campagnes heen.  Credits vervallen niet in de tijd.

KAN RIS BELGIUM ME HELPEN BIJ DE REALISATIE VAN CAMPAGNES?

Campaignpartner wordt door heel wat klanten ingezet voor hun e-mailmarketing.  Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij hen hierin professioneel bijstaan. RIS BELGIUM kan u instaan in de verzorging van uw volledige e-mailmarketing.  U beslist zelf wat u door ons laat uitwerken en wat u zelf aanpakt. 

IS HET PLATFORM GELIMITEERD OP AANTAL CONTACTPERSONEN?

Neen, dat is niet het geval.  U kan zelf bepalen hoeveel folder, lijsten en adressen worden aangemaakt en beheert via het platform. Enkel het aantal mails dat uitgestuurd wordt, wordt aangerekend.  Er wordt niets aangerekend voor extra contactpersonen in uw database.

KAN INFORMATIE VAN CONTACTEN AANGEVULD WORDEN OP BASIS VAN MIJN BEDRIJFSSOFTWARE?

Wij hebben reeds heel wat ervaring rond synchronisatie van gegevens. Via onze webservices is het mogelijk om de database van contacten aan te spreken zodat nieuwe klanten automatisch worden aangemaakt in uw mailingslijsten met eventuele bijkomende persoonlijke velden. Ook updates van informatie zijn op deze manier geen probleem. Op die manier beschikt u steeds over de correcte informatie van uw contacten en is bereik maximaal.  Contacteer onze mensen rond de mogelijkheden voor uw bedrijf!.

KUNNEN WIJ EEN OPLEIDING VOLGEN VOOR HET GEBRUIK VAN CAMPAIGNPARTNER?

Wij organiseren voor nieuwe klanten graag de nodige opleidingen om de mogelijkheden van Campaignpartner optimaal te benutten.  Daarnaast bekijken we graag met uw medewerkers hoe interne e-mailmarketing geoptimaliseerd kan worden. Contacteer onze mensen naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.  Wij organiseren graag de opleiding voor één of meerdere mensen en dit bij ons in de kantoren of bij u ter plaatse. U heeft de keuze uit de standaard opleidingen of een volledige opleiding op maat.

IK HEB GEEN ERVARING MET DE OPMAAK VAN TEMPLATES. KUNNEN JULLIE ONS HIERIN HELPEN?

Templates kunnen op verschillende manier opgemaakt worden:

  • Via de standaard templates die aangeboden worden via het platform. Op deze manier heeft u geen kennis nodig van HTML.  Enkel afbeeldingen en content hoeven aangepast te worden en u kan uw mailing versturen.
  • Via de WYSIWYG HTML-editor in het pakket. Start van 0 en maak je templates volledig op aan de hand van de HTML-editor.  Hiervoor is enige kennis nodig van HTML en CSS om de templates.
  • Via de import functie Een template kan ook volledig opgebouwd worden via een extern pakket. Met de import functie kan de offline template opgeladen en wordt deze omgezet naar een bestand dat kan worden doorgestuurd met de Campaignpartner
  • Een template op maat. Heeft u geen ervaring met HTML, maar wil u toch steeds naar de klanten met een template die in de lijn ligt van uw huisstijl. Onze mensen kunnen de templates voor u opmaken.  Wij zorgen er voor dat deze correct binnen komen in de meest voorkomende clients.

Hulp nodig?

We beantwoorden uw vraag binnen de 48 uur (Maandag -Vrijdag)
Contacteer ons

056 / 32 50 27

support@ris.be

HEEFT U NOG VRAGEN? CONTACTEER ONS

Nog geen antwoord gevonden op uw vraag.  Contacteer ons mensen en ontvang een antwoord op uw vraag binnen de 48 uur (Maandag – Vrijdag)

Contacteer ons